Cégismertető


A CONGESS Rendezvényszervező Kft fennállása több mint 25 évében több mint 300 jelentős hazai és nemzetközi rendezvény megszervezését végezte teljes körűen - ezek skálája a 100-200 fős konferenciától a 30.000 fős fesztiválig terjed. Részletes referencialistánk honlapunk külön fejezetében található. 
Célunk, hogy megbízóink elvárásainak maximálisan megfeleljünk! 
Partnereink a teljesség igénye nélkül:

AEE Magyar Tagozat, Bábolna Ménesbirtok Kft, Bell & Partners, Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület, Gázszolgáltatók Egyesülése, Harley-Davidson Magyarország, ISACA, Lockwood Publication (USA), Plastic Pipes Association (UK), Magyar Épületgépész Koordinációs Szövetség, Magyar Passzívház Szövetség, Magyar Posta Zrt, Oktatási Minisztérium, OPAKFI, Planetfair GmbH (D), stb.

       
CÉGÜNK FILOZÓFIÁJA
 
Mottónk: "Értékünk valódi mércéje, hogy mások mennyit profitálnak a sikereinkből"
(Cullen Hightower)
 
A rendezvény kapcsolatteremtés. Lehetőség a találkozásokra, a véleménycserére, a szakmai beszélgetésekre. A rendezvény az a hazai vagy nemzetközi fórum, ahol kötetlenebbül születnek új üzleti ismeretségek és a régi szakmai kapcsolatok, barátságok is felfrissülhetnek a hétköznapi formáktól eltérő körülmények között.
 
Egy rendezvény akkor sikeres és emlékezetes, ha a tartalmas szakmai program mellett gördülékeny, és a kísérő programok is jó hangulatban, olajozottan zajlanak.
 
A rendezvényszervező feladata, hogy szakmai partnere ill. megbízója megelégedésére megtalálja a rendezvény számára legmegfelelőbb helyszínt és technikai szolgáltatásokat, a hosszú előkészületi szakaszban pontosan , naprakészen intézze az adminisztratív és szervezési feladatokat, a rendezvény ideje alatt pedig gondos kivitelezője legyen a lebonyolításnak.
Cégünk, a Congress Rendezvényszervező Kft. a kívánalmakhoz rugalmasan alkalmazkodva, nem sablonokra építve tervezi meg rendezvényeit, figyelembe veszi partnere üzleti elgondolásait, és törekszik arra, hogy a technikai feladatok minden terhét levegye megbízója válláról.
 
Azt gondoljuk és tapasztaljuk, hogy megbízóink a hozzáértő, gondos szervezés mellett a személyes hangot, bánásmódot várják el tőlünk és értékelik munkánkban.
 
A Congress Rendezvényszervező Kft. cégvezetésének legfőbb szándéka, hogy mindenkor az egyedi kívánalmakhoz igazodó rendezvények szervezésével hozzájáruljon a megbízók sikereihez, kivívja a partnerek, a munkatársak és a tulajdonosok elégedettségét.
 
A Congress Rendezvényszervező Kft. érdekelt abban, hogy a rendezvények hazai és külföldi résztvevőinek hazánkról alkotott megítélése pozitív irányban fejlődjön. Ennek érdekében általános célunk,hogy rendezvényeink által minél szélesebb körben kultúrát formáljunk és hagyományt teremtsünk, elébe menjünk a megrendelők igényeinek és teljesítményünkkel felülmúljuk azokat.
 
Törekszünk arra, hogy cégünk jó hírnevét megőrizzük és a fokozódó igényeknek megfeleljünk.

Fenti célok érdekében cégünk 2001 évben bevezette az MSZ EN 9001:2001 minőségbiztosítási rendszert.